Recept: almond peanut butter cups

Daily Goodness is online ! En dat is wel een reden voor een klein feestje. En bij een feestje horen taartjes ! Deze kleine treats smaken werkelijk hemels. Ze zijn gemaakt van amandelmeel, chocolade en pindakaas. Goed nieuws, ze zijn gemaakt van zoveel mogelijk pure ingrediënten. 

Hoe maak je ze (per cupje);

Laag 1 

5 theelepels amandelmeel

1 theelepel maple siroop (kan ook met honing)

1 snufje zout

1 theelepel gesmolten kokosolie

1 druppel amandelaroma (optioneel)

Laag 2 

3 theelepels pindakaas

1 theelepel gesmolten kokosolie

Topping 

Chocolade

Amandelen

Mix alle ingrediënten die nodig zijn voor de eerste laag. Je krijgt dan een soort koekjesdeeg. Druk dit in een muffinvormpje. Ik gebruikte siliconen vormpjes. Zet dit even in de koelkast, terwijl je laagje 2 maakt.

Doe de pindakaas met kokosolie bij elkaar, goed mengen. Breng dit als 2e laag aan in je vormpjes. Zet dit 15 minuutjes in de koelkast.

Smelt de chocolade au bain marie. Voeg de gesmolten chocolade als laatste toe. Bestrooi met wat amandelen. Om het wat feestelijker te maken gebruikte ik wat gekleurde spikkels. Maar als je het geheel zo clean mogelijk wilt houden, laat je deze weg.

Zet de taartjes daarna minimaal een half uurtje in de koelkast. Enjoy !

 

2 Comments
  1. I have checked your page and i have found some duplicate content, that’s why you don’t rank high in google’s search results, but there is
    a tool that can help you to create 100% unique content, search for;
    Boorfe’s tips unlimited content

Leave a Reply

Your email address will not be published.