Daily Goodness is een intitiatief van ‘de mensen achter’ Goodie Goodness. Met een maandelijkse box vol producten van opkomende ontwerpers en creatieve bedrijven is ons doel met Goodie Goodness om onze steeds groter wordende groep fans elke maand te verrassen en inspireren. In het verlengde hiervan willen wij onze fans gaan voorzien van dagelijkse inspiratie op het gebied van lifestyle, design en creatief ondernemerschap. Zo is het idee ontstaan voor Daily Goodness!

A creative life = a happy life

Daily Goodness is een online creatief lifestyle platform met als doelgroep creatieve ondernemende vrouwen. Denk aan thema’s als: de leukste must-haves van opkomende labels, DIY tips, succesverhalen van creatieve ondernemers, interviews met powervrouwen die hun hart volgen, handige tips & tricks voor het starten of runnen van een eigen onderneming, aangevuld met ‘feel good’ content, zoals playlists, recepten, TedX talks, etc.

Wil je samenwerken? Heb je een leuk idee voor Daily Goodness? Lijkt het je leuk om voor ons te bloggen (of vloggen)? Stuur ons een mailtje, vinden we leuk!