Meet the editors! Even voorstellen: Tamara de Ruijter

Daily Goodness bestaat uit een team van geweldige online editors. Allemaal met een eigen passie, veelal zelf (creatief) ondernemer en stuk voor stuk inspirerende vrouwen. We zijn dan ook best een beetje trots! De komende weken stellen we ze één voor één aan je voor. Als eerste: Tamara de Ruijter.

Even voorstellen! Mijn naam is Tamara. Ik woon in het mooie Zeeland, aan het water. Een paar meter van ons huis zijn de eerste strandjes te vinden en hier breng ik dan ook de meeste tijd in de zomer door.

Health Food Photography 

Ik heb een grote passie voor health, food en fotografie. Elke dag speur ik naar “gezonde” weetjes en  nieuwe recepten. Mijn drukke baan, het mama zijn van 3 kindjes en het zo “healthy” mogelijk willen leven zorgen ervoor dat ik altijd op zoek ben naar balans. Ik hanteer een zo gezond mogelijke levensstijl. Ik let op mijn voeding en probeer zo vaak mogelijk zonder pakjes en zakjes te koken.

Ook ben ik graag creatief bezig en maak vaak dingen van wol en stof. Ik ben dan gek op nieuwe ontwerpen en creatief ondernemerschap. Ik bezoek dan ook graag de bekende swan markets en andere creatieve marktjes.

Body Balance

Naast zo vaak mogelijk gezond eten, probeer ik 3 a 4 keer per week aan body balance te doen. Om dit alles vol te kunnen houden geniet ik ook van heerlijke etentjes en op zijn tijd een glaasje wijn.

Ik vind het geweldig om mooie plekken te bezoeken, van campings tot stedentrips en alles wat daar tussen zit, het is aan mij allemaal besteed. Ik probeer er dan ook een aantal keer per jaar even tussenuit te gaan.

Daily Goodness

Ik vind het geweldig dat Daily Goodness me heeft benaderd om leuke artikelen voor jullie te maken. Ik ga jullie voorzien van leuke, makkelijk te maken recepten en gezonde weetjes.  Daarnaast blog ik over de dingen die ik onderneem om mijn lichaam en geest in balans te houden. Ik hoop dat ik jullie kan inspireren en dat jullie genieten van mijn plaatjes.

Eat Good Feel Good

Instagram: @saltandorange@atelierzout

Website: www.saltandorange.nl

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.