Meet the editors! Even voorstellen: Mirel Bosma

Daily Goodness bestaat uit een team van geweldige online editors. Allemaal met een eigen passie, veelal zelf (creatief) ondernemer en stuk voor stuk inspirerende vrouwen. We zijn dan ook best een beetje trots! De komende weken stellen we ze één voor één aan je voor. Dit keer: Mirel Bosma.

Mijn naam is Mirel. Ik woon in Almelo in het verre oosten van het land 😉

Sporten is altijd mijn passie geweest. Na het Cios te hebben afgerond ben ik op mijn 23e in de fitnessbranche gaan werken. Dit doe ik nog steeds met heel veel plezier. Ik geef hier naast fitnessbegeleiding ook Personal Training, groepslessen, doe de groepslescoördinatie en geef voedingsadvies. Ook sta ik graag in de keuken om lekkere en gezonde dingen te maken waarbij ik het leuk vind om hiervan mooie plaatjes te schieten.

5 x per week geef ik de groepslessen, XCORE, LXR en Crosscore bij sportcentrum Obifit in Almelo. Dit doe ik met heel veel plezier en ik vind het super om mensen te motiveren om te blijven sporten.

Ik ben een echte zonneaanbidster en vind het heerlijk om op vakantie te gaan naar de zon samen met mijn vriend en mijn zoon.

Superleuk vind ik het dat ik gevraagd ben door Daily Goodness om mee te werken aan deze Feel Good pagina! Graag wil ik jullie laten zien dat gezond eten ook heel lekker kan zijn. Ook ga ik jullie tips geven over verschillende manieren van trainen en de effectiviteit hiervan. Ik heb er zin in en hoop dat ik jullie kan motiveren met mijn foto’s naar een Fit Lifestyle waarbij je ook kan blijven genieten.

Instagram: mirel_persoonlijke_training

Mirel Bosma
Mirel Bosma

Mirel Bosma woont in Almelo en is personal trainer.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.