Meet the editors! Even voorstellen: Marloes Teunissen- Arends

Daily Goodness bestaat uit een team van geweldige online editors. Allemaal met een eigen passie, veelal zelf (creatief) ondernemer en stuk voor stuk inspirerende vrouwen. We zijn dan ook best een beetje trots! De komende weken stellen we ze één voor één aan je voor. Dit keer: Marloes Teunissen- Arends.

Ik ben Marloes, 27 jaar oud en mama, beauty liefhebber en shopaholic. Ik houd van gezond en lekker eten en ik ben regelmatig te vinden in de sportschool.

Ik ben opgegroeid in Huissen en op mijn 18e ben ik verhuisd naar de mooie stad Maastricht waar ik Arts and Culture heb gestudeerd. Na het afronden van mijn bachelor ben ik via een korte omweg gaan wonen in Malden (nabij Nijmegen) en ben sindsdien getrouwd en heb twee prachtige dochters gekregen, Sophie en Fenne.

Mijn lifestyle blog www.mooierleven.com gaat over alles wat voor mij het leven mooier maakt; van positiviteit, gezond leven, genieten van de dagelijkse dingen en het moederschap tot letterlijk “mooier leven” door middel van beauty en wellness. Op Daily Goodness zal ik als FeelGood Editor regelmatig mijn positieve vibes delen in de hoop je te inspireren!

Liefs,

Marloes

Marloes Teunissen- Arends
Marloes Teunissen- Arends

Marloes (27) is een enthousiaste levensgenieter en mama van twee lieve dochters. Ze vindt het leuk om mensen te inspireren met een positieve insteek en de wereld hiermee een beetje mooier te maken. Haar passies zijn schrijven voor haar blog mooierleven.com en nieuwe dingen leren. Haar laatste ontdekking; hand-lettering en schilderen met waterverf!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.