Meet the editors! Even voorstellen: Marlies Huisman

Daily Goodness bestaat uit een team van geweldige online editors. Allemaal met een eigen passie, veelal zelf (creatief) ondernemer en stuk voor stuk inspirerende vrouwen. We zijn dan ook best een beetje trots! De komende weken stellen we ze één voor één aan je voor. Dit keer: Marlies Huisman.

Mijn naam is Marlies en ik woon met manlief en dochter Madée (december 2016) in Zwolle. Ik ben verliefd op, zo niet verslaafd aan: fotografie, Instagram, schrijven, styling, interieur, tijdschriften, cheesecake, thee, confetti en Pinterest. Het liefst ontdek ik, gewapend met mijn camera en iPhone, nieuwe steden en de leukste hotspots. Een theetje hier en een taartje of smoothie daar en maar dwalen door onbekende straatjes. Daar kan ik enorm van genieten. Toch ben ik eigenlijk ook een echte huismu(t)s, ik vind het fijn om thuis te komen en te zijn. In ons huis ben ik altijd bezig met het creëren van nieuwe stylinghoekjes, het maken van DIY’s die ik tegenkom op Pinterest of ik drink liters thee met zelfgebakken taart erbij. De KitchenAid die ik voor onze bruiloft kreeg staat niet alleen prachtig in de keuken, maar draait ook overuren!

Ook wat mijn werk betreft ben ik veel bezig met interieur, al van jongs af aan wist ik dat ik hier iets mee wilde doen. Ik ben op dit moment werkzaam als freelance woon- en lifestyle editor voor verschillende (online) tijdschriften, geef af en toe interieuradvies en ik fotografeer en style producten voor verschillende opdrachtgevers. Mijn eigen interieur en stijl deel ik op mijn blog. Mijn stijl is een mix van fris & stoer met een vleugje vintage en een flinke toef groen. Ik word blij van geleefde spullen met een verhaal, op de kop getikt door manlief via Marktplaats, en nieuwe designs van Scandinavische merken. Ik vind het leuk om jullie op Daily Goodness ook te voorzien van interieurtips, DIY’s, en ander moois waar ik blij van word!

Marlies Huisman
Marlies Huisman

Marlies (1989) woont in Zwolle met man Jasper en dochter Madée (december 2016) en is verliefd op, zo niet verslaafd aan: fotografie, schrijven, styling, interieur, tijdschriften, cheesecake, thee en confetti. Het liefst ontdekt zij, gewapend met haar camera, nieuwe steden en de leukste hotspots voor Lovetoshare.nl. Maar ze is ook een echte huismu(t)s, het is fijn om thuis te komen en te zijn. In hun jaren-30-huis creëert ze vaak nieuwe stylinghoekjes, maakt ze DIY’s of drinkt ze liters thee met zelfgebakken taart. Dit alles deelt zij op haar blog: Mliees.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.