Meet the editors! Even voorstellen: Laura Elting

Daily Goodness bestaat uit een team van geweldige online editors. Allemaal met een eigen passie, veelal zelf (creatief) ondernemer en stuk voor stuk inspirerende vrouwen. We zijn dan ook best een beetje trots! De komende weken stellen we ze één voor één aan je voor. Dit keer: Laura Elting.

Hey Daily Goodness lezer! Ik stel mij graag even voor. Laura, 28 lentes jong en woonachtig in het zuiden des lands met mijn lieve vriend (ahum, verloofde eigenlijk).

Ik heb een aantal turbulente jaren achter de rug, met behoorlijk wat soul-searching. Na een depressie heb ik nu nog maar één weg te gaan: de weg naar een gezond en gelukkig leven. Het doel is om van mijn leven iets te maken waar ik zelf achter sta. Ik wil dingen doen waar ik van geniet en trots op kan zijn. Ik wil zo goed mogelijk voor mijzelf zorgen en zo bewust mogelijk in het leven staan. Dit gaat met vallen en opstaan.

Mindfulness en meditatie hebben een vast plekje in mijn leven gekregen en ik heb de studies gewichtsconsulente en voedingsdeskundige succesvol afgerond. Ik sport fanatiek, zoek ontspanning, eet zo puur mogelijk en suikerarm. Ik heb zelf ondervonden wat voor een impact goede voeding kan hebben op je gezondheid.

Ik ben er inmiddels van overtuigd dat gezondheid alles te maken heeft met balans en bewustzijn. Een bewust leven, that’s the key. Als je bewust bent van je lijf, van wat je in je mond stopt en van je gedachten dan ben je al een heel eind. Ik ontdek en leer nog elke dag, ik groei en verander, ik proef het leven!

Mijn mind- & lifestyleblog www.itsafoodlife.nl is een plek waar mijn passies voor schrijven, gezondheid en avontuur samenkomen.

Op It’s a Food Life vind je uiteenlopende gezonde recepten. Puur eten en zelf koken staat centraal. Maar ook nuttige bevindingen over lichaam en geest worden gedeeld. Want als je echt gezond, gelukkig en fit wilt zijn dan moet je werken aan alle vlakken: lichaam, geest, emotie, voeding en omgeving.

Op Daily Goodness zal ik als food & health editor onze lezers inspireren met lekkere recepten en alles wat met voeding en gezondheid te maken heeft. Let’s go!

Website: www.itsafoodlife.nl

Instagram: @itsafoodlifenl

Facebook: @itsafoodlife

Pinterest: @itsafoodlife

Laura Elting
Laura Elting

Laura (’89) is copywriter, life coach en voedingsdeskundige. Staat met liefde in de keuken om gezonde maaltijden te bereiden en is regelmatig in de sportschool te vinden. Wandelt graag met haar hond Sproet en is gek op Italiaans ijs, sushi en droge witte wijn. Strooit met recepten en teksten op haar blog It’s a Food Life.

1 Comment
  1. Hi blogger, i must say you have very interesting content here.
    Your page should go viral. You need initial traffic
    boost only. How to get it? Search for; Mertiso’s tips
    go viral

Leave a Reply

Your email address will not be published.