Grafisch design op je theekop: Steamwaverz

Een gezellige high-tea met vriendinnen, thee voor twee… serveer je thee met het grafisch design van Steam Waverz! Leg de Waver op de rand van je kop en je thee ademt het tafereeltje in leven.

Verwelkom gasten met deze theeaccessoire…. of creëer een heerlijk zen momentje voor jezelf terwijl je thee de juiste smaak bereikt. De fijn geïllustreerde kunstwerkjes komen in meerdere kleurstellingen, voor elke feestelijk gedekte tafel en bij ieder servies is er wel een bijpassende Waverz. Je geniet meermaals van de mooie illustraties van Angeliek Caelen want Steam Waverz zijn herbruikbaar en in Nederland geproduceerd! Een uniek cadeautje om te ontvangen, geven en delen!

Het brein achter de Steam Waverz is Angeliek Caelen. Ze studeerde schilderkunst aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te Antwerpen en tekenen/ handvaardigheid aan de Hoger Katholieke Leergangen te Sittard.Angeliek wilde iemand op een speciale manier bedanken. Daarom ontwikkelde ze de Steam Waverz en bijbehorende, unieke papiertechniek. Vier ‘geven en ontvangen’ door je er dagelijks bewust van te zijn!

 

 

 

Bianca Boelema
Bianca Boelema

Bianca (1981) is oprichter van Goodie Goodness: een verrassingsbox met producten van nieuwe ontwerpers. Na haar studies econometrie en economie begon ze haar werkende leven in de financiële wereld en begeleidde vele startups vanuit haar werk bij een investeringsfonds en Philips. Na een aantal jaar zei ze de corporate rat race vaarwel en volgde haar hart: ze begon haar eigen creatieve startup.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.