Goodie Goodness Maartbox 2017

Benieuwd wat er in de Goodie Goodness box zat in de maand maart? Deze editie stond in het teken van ‘happy home’. De inhoud bestond o.a. uit een set van drie onderzetters van het Deense merk Zone Denmark. Hieronder laten we je kennismaken met dit mooie label. 

 

Zone Denmark is een nieuw, modern en innovatief design merk uit Denemarken. Zone’s producten hebben tijdloze ontwerpen en zijn gemaakt in materialen en kleuren die de trends van vandaag volgen. Ze hebben al meerdere prijzen gewonnen met hun innovatieve ontwerpen.

Zone Denmark werkt steeds met zeer getalenteerde ontwerpers die de creatieve vrijheid krijgen om vertrouwde ontwerpen te herinterpreteren met nieuwe details en functies. Het doel is altijd om tot unieke ontwerpen te komen die waarde creëren voor de consument.

 

In de maart-editie van de Goodie Goodness box zat een set van drie onderzetters, in de kleurencombinatie Cactus, Nude en Nordic Sky. Deze onderzetters zijn niet alleen decoratief, ze beschermen ook tegen warme pannen. De onderzetters zijn gemaakt van siliconen. Ze zijn hittebestendig tot 250°C, vaatwasmachinebestendig en gemakkelijk schoon te maken. Ze meten 14 x 16 cm en zijn geschikt voor grotere pannen. Laat je tafel er fantastisch uit zien!

 

Naast de onderzetters zat er ook een set art prints in de box, ontworpen door Goodie Goodness. Ze zijn ontworpen zó dat de kleuren matchen met de onderzetters en brengen hopelijk wat lente gevoel in huis!

 

Bianca Boelema
Bianca Boelema

Bianca (1981) is oprichter van Goodie Goodness: een verrassingsbox met producten van nieuwe ontwerpers. Na haar studies econometrie en economie begon ze haar werkende leven in de financiële wereld en begeleidde vele startups vanuit haar werk bij een investeringsfonds en Philips. Na een aantal jaar zei ze de corporate rat race vaarwel en volgde haar hart: ze begon haar eigen creatieve startup.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.