Gezocht: Online Editors

Zoals jullie wellicht weten zijn wij van Daily Goodness ook de mensen achter Goodie Goodness. Met een maandelijkse box vol producten van opkomende ontwerpers en creatieve bedrijven is het doel van Goodie Goodness om onze steeds groter wordende groep fans elke maand te verrassen en inspireren. In het verlengde hiervan wilden wij onze fans gaan voorzien van dagelijkse inspiratie op het gebied van lifestyle, design en creatief ondernemerschap. Daarom is dit nieuwe initiatief Daily Goodness gelanceerd!

Daily Goodness is een online creatief lifestyle platform met als doelgroep creatieve ondernemende vrouwen. Denk aan thema’s als: de leukste must-haves van opkomende labels, DIY tips, succesverhalen van creatieve ondernemers, interviews met powervrouwen die hun hart volgen, handige tips & tricks voor het starten of runnen van een eigen onderneming, aangevuld met ‘feel good’ content, zoals playlists, recepten, TedX talks, etc.

Wij zijn op zoek naar creatieve (wannabe) bloggers of vloggers voor de volgende onderwerpen:

Cool Hunting: Ben jij een echte trendspotter en vind jij de mooiste must-haves van nieuwe opkomende labels? Denk aan interieur en mode accessoires, schrijfwaren, sieraden, etc.

Feel Good: Weet jij de leukste playlists samen te stellen? Staat jouw ipod vol met TedX talks? En ligt jouw nachtkastje vol met inspirerende boeken? Weet jij leuke feitjes waar we blij van worden?

DIY: Zit jouw hoofd altijd vol DIY ideeën, staat je huis vol met handgemaakte spullen en IKEA hacks en vind je het leuk om anderen te inspireren met jouw DIY projecten?

Girl Boss: Ben jij een expert op het gebied van creatief ondernemerschap en deel je graag je tips & tricks? Heb jij bepaalde expertise die nuttig is voor creatieve starters (business, marketing, juridisch, etc.)?

Health: Ben jij een echte foodie en zo’n type die eerst een foto maakt van een salade voor je ‘m opeet? Inspireer jij anderen met gezonde recepten? Of ben jij juist op een andere manier met gezondheid bezig en deel jij bijv. graag jouw mindfulness tips?

Wanderlust: Ben jij altijd on-the-go en weet jij precies waar de leukste en nieuwste city hotspots te vinden zijn? Of weet jij welke plekken op de wereld je ooit een keer gezien moet hebben?

Life Hacks: Word jij enthousiast van innovaties, nieuwe concepten en ideeën? Weet jij alles over lifestyle en design tech? Van eigenzinnige apps tot coole creatieve startups?

Wie ben jij?

 • Je hebt affiniteit met onze onderwerpen
 • Je bent een (wannabe) blogger of vlogger
 • Je bent fan van Goodie Goodness
 • Je zit altijd vol ideeën, geeft de voorkeur aan kleine labels boven bekende merken, volgt liever je eigen hart dan de massa, verkiest kleur boven grijs. Kortom, je bent zelf een inspirerende vrouw!

Wat verwachten wij van jou?

 • Je kunt minimaal 2 blogs per maand aanleveren
 • Je levert nieuwe originele content
 • Je levert zelf beeldmateriaal in hoge resolutie. Dit is eigen beeldmateriaal of je hebt toestemming om dit te gebruiken
 • Je hebt een enthousiaste en luchtige manier van schrijven

Wat kun je van ons verwachten?

 • Je schrijft onder je eigen naam
 • Ruimte voor veel creatieve inbreng, we laten ons graag inspireren
 • Vermelding op onze team pagina met info over en links naar je eigen bedrijf/ website/ etc.
 • Het aantal artikelen bepalen we in overleg (minimaal 2x per maand)
 • Je wordt onderdeel van een creatieve community met allemaal inspirerende mensen
 • Kans om je eigen blog/ bedrijf te promoten

Wil jij graag editor worden voor Daily Goodness? Stuur dan een email met wat informatie over jezelf, een korte motivatie én 5 ideeën voor artikelen die je wilt schrijven naar mail@dailygoodness.nl.

Bianca Boelema
Bianca Boelema

Bianca (1981) is oprichter van Goodie Goodness: een verrassingsbox met producten van nieuwe ontwerpers. Na haar studies econometrie en economie begon ze haar werkende leven in de financiële wereld en begeleidde vele startups vanuit haar werk bij een investeringsfonds en Philips. Na een aantal jaar zei ze de corporate rat race vaarwel en volgde haar hart: ze begon haar eigen creatieve startup.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.