Event tips voor maart 2017 + GIVEAWAY Creative Life Event

Ben je op zoek naar originele cadeautjes? Wil je mooie items ontdekken die met liefde zijn gemaakt? Of heb je gewoon zin in een gezellig dagje? Kijk dan zeker even naar onze tips voor leuke events deze maand.

 

We hebben ook een mooie winactie voor het Creative Life Event op 24-26 maart in Utrecht, zie voor meer info onderaan deze pagina!

 

Sunday Market
Waar: Westergasfabriek Amsterdam
Wanneer: 5 maart

 

Swan Market
Waar: Wagenmakerij, Spoorzone, Tilburg
Wanneer: 5 maart

 

Food & Flea Market
Waar: Westergasfabriek, Amsterdam
Wanneer: 18-19 maart

 

The Maker Market (voorheen Local Goods Market)
Waar: De Hallen, Amsterdam
Wanneer: 18-19 maart

 

FeelGood Market
Waar: Ketelhuisplein, Strijp-S, Eindhoven.
Wanneer: 19 maart

 

Feel Good & Shop Event
Waar: CHV Noordkade, Veghel
Wanneer: 25-26 maart

 

Swan Market 
Waar: Van Nelle Fabriek, Rotterdam
Wanneer: 26 maart

 

Creative Life
Waar: Utrecht, Werkspoorkathedraal
Wanneer: 24- 26 maart

 

GIVEAWAY! // Win kaartjes voor het Creative Life event! Wil jij ook graag naar het Creative Life event? Wij mogen 2x twee (!) kaartjes weggeven. Deelnemen is simpel: laat een comment achter onder deze blog post en laat een berichtje achter op onze Instagram post (@goodiegoodness). Meedoen kan t/m 14 maart a.s 20 uur. De winnaar zal kort daarna bekend worden gemaakt op Instagram. Let op: je comment is niet meteen zichtbaar, dit duurt even!
We love handmade
Heb jij nog een tip voor een event deze maand en staat hij nog niet in dit lijstje? Laat het ons weten, dan zetten we ‘m er bij!

 

Foto credit Creative Life: deze foto is gemaakt door Raisa Zwart

 

Bianca Boelema
Bianca Boelema

Bianca (1981) is oprichter van Goodie Goodness: een verrassingsbox met producten van nieuwe ontwerpers. Na haar studies econometrie en economie begon ze haar werkende leven in de financiële wereld en begeleidde vele startups vanuit haar werk bij een investeringsfonds en Philips. Na een aantal jaar zei ze de corporate rat race vaarwel en volgde haar hart: ze begon haar eigen creatieve startup.

23 Comments
  1. Oeh wauw, dit is wel heel leuk! Net in Utrecht komen wonen. Nog druk met de inrichting van het appartement en het zoeken naar de laatste trends en die te leuke DIY-accessoires! Ik zou graag nog veel meer inspiratie opdoen! En ben erg benieuwd of ik tips&tricks kan krijgen voor hoe ik ook in een wat kleinere ruimte toch een rustige, maar sfeervolle stijl creëer. #ilovehandmade #utrecht #goodiegoodness #creativity <3

  2. Ik kwam jullie op ig tegen met de winactie! Maar wat hebben jullie n leuke site!

    Ja ik doe graag mee met jullie leuke winactie! Leuke tips voor deze maand!

    Verder nog een klein tipje voor jullie: Fenix food factory in Rotterdam.. Ze hebben deze maand geen speciale activiteiten staan maar voor n borrel aan het water zijn ze ook perfect.. En misschien n tip voor jullie om in de gaten te houden 🙂

  3. Jaaaaaa ik wil heel graag kaartjes willen. Zou dan met mijn creabea zusje marchien heen willen. Me moeder is al gemobiliseerd om eventueel op te passen 😀

  4. Yes! ik zou dit echt fantastisch vinden om te winnen. Ik ben zelf ook creatief maker en zelfstandig ondernemer, en sta echt nog aan het begin van dit avontuur. Ik kan echt niet wachten om me weer te laten inspireren door andere Nederlandse Makers. En wie weet, misschien sta ik over een paar jaar ook wel op creative life..

Leave a Reply

Your email address will not be published.