Breng je huis in Paassfeer met deze raamtekening van Miinti

Elk jaar vind ik het weer een uitdaging om iets origineels te verzinnen voor pasen. Ideeën genoeg hoor, maar ik geloof dat ik simpelweg weiger om geld uit te geven aan konijnenfiguren en eivormige hangers, omdat ik als ik heel eerlijk ben niet zoveel met pasen heb. Geef mij maar kerst, dan ga ik los hoor!

Ik vond het dus tijd voor een simpel en vooral low budget decoratie idee en heb speciaal voor Daily Goodness een raamtekening uitgewerkt. Het enige dat je nodig hebt is een krijtstift, doorgaans verkrijgbaar bij hobbywinkels en anders online, bijvoorbeeld in deze webshop

Je kunt zelf kiezen of je de raamtekening binnen in huis leesbaar wil hebben of liever buiten. Je kunt namelijk zowel de originele tekening als een exemplaar in spiegelbeeld downloaden, handig! Voor de foto’s tekende ik de print op de etalage van Algemene Handelspost, de vintage winkel van een goede vriendin. Ik tekende er uit de losse pols wat bloemen en takjes omheen – net als op de deur van de winkel – en Maaike maakte de styling af met wat vrolijke lente-items. Over lente gesproken, zo krijg je er toch helemaal zin in?!

Veel succes en plezier met natekenen! We zijn heel benieuwd naar de foto’s! * Let op: de mooiste foto’s krijgen een plekje op het blog tijdens het paasweekend! * Deel jij ook het resultaat op instagram met #pasenmetdailygoodness? Leuk!

Download de paastekening hier, print ‘m uit en trek ‘m over met een krijtstift!

Paastekening Origineel

Paastekening Spiegelbeeld

Leonie van der Laan
Leonie van der Laan

Leonie (30) is een geboren creatieveling met een passie voor grafisch ontwerp. Ze wordt gelukkig van het spelen met vorm, kleur en textuur en kan hierin volop haar ei kwijt voor haar eigen label Miinti. Daarnaast wordt ze blij van goede vondsten in de kringloop, biologische thee, wandelen in het bos en schrijven. (Ooit schrijft ze een boek, ooit!) Als een echte 'denker' kan ze niet zonder yoga en mindfulness en dus zit ze regelmatig even alleen maar te ademen met haar telefoon op flight mode. Om daarna weer fris aan de slag te gaan met een nieuw patroonontwerp.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.