6x tips voor een fijn begin van de dag

Hoe voorkom je een ochtendhumeur? Heb je ook weleens van die ochtenden dat je bed zo heerlijk warm is, het buiten je bed wel Siberië lijkt en je eigenlijk nog wel een halve dag zou willen slapen?

Ik wel, maar gelukkig heb ik een paar dingen ontdekt die ervoor zorgen dat ik met veel plezier mijn bed uitspring en de dag super begin!
Tips voor een fijn begin van de dag

  • Begin de dag met een lekker ontbijtje. Als je weet dat je zodra je uit bed stapt een heerlijk ontbijt gaat eten, dan heb je veel meer zin om op te staan!
  • Schrijf de dag van tevoren een kort to-do lijstje, je bent gemotiveerder om uit bed te komen als er ook een reden voor is.
  • Zet goede muziek op. Niets is zo fijn om de dag te beginnen als met een paar leuke Feelgood nummers.
  • Maak het makkelijk voor jezelf. Leg je kleren vast klaar, maak de avond van tevoren je ontbijt vast klaar (overnight oats: héééérlijk) en pak je tas vast in.
  • Begin de dag met een positieve motiverende quote. Op mijn bureau staat de kalender van Goodie Goodness, waar elke maand iets anders motiverends boven staat. Maakt mijn dag meteen een stuk leuker!
  • Zet je lichaam in beweging. Door te bewegen activeer je je spieren en je hersenen en zo krijg je meer zin in de dag. Als je het ook nog combineert met goede muziek dans je zo de dag in!

Heb jij last van een ochtendhumeur?

 

Marloes Teunissen- Arends
Marloes Teunissen- Arends

Marloes (27) is een enthousiaste levensgenieter en mama van twee lieve dochters. Ze vindt het leuk om mensen te inspireren met een positieve insteek en de wereld hiermee een beetje mooier te maken. Haar passies zijn schrijven voor haar blog mooierleven.com en nieuwe dingen leren. Haar laatste ontdekking; hand-lettering en schilderen met waterverf!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.